Park Si Hoo 43 jaar! 03-04-2021

Geplaatst op zaterdag 03 april 2021 @ 22:49 , 188 keer bekeken


Zaterdag 3 april 2021 is Park Si Hoo 43 jaar geworden. De foto in de felicitatiekaart is van 2013, maar hij is sindsdien niet veel veranderd. Hij was daar wat steviger gebouwd dan nu. Voor altijd jong, die zegswijze lijkt voor Park Si Hoo wel op te gaan!


Helaas kon er voor het tweede jaar op rij geen fysiek verjaardagsfeest met de fans gevierd worden, terwijl Park Si Hoo op het moment ook bezig is met de fiilmopnamen van "Mentalist". Toch is er voor een select groepje van maximaal 300 fans de gelegenheid geweest om Park Si Hoo een half uur te zien via Zoom. Daarvoor had Park Si Hoo's Japanse Fanclub, JOFC, via Mentorshop een verjaardagspakket samengesteld. Op basis van deze aankopen werden de fans geselecteerd, die een uitnodiging voor de Zoom-meeting zouden ontvangen.


Verjaardagspakket
 


Bekendmaking Zoom-meeting
 


Voorafgaand aan deze Zoom-meeting plaatste Park Si Hoo's kapper Lee Nam Gyu een video, waarin hij verrast werd met een verjaardagstaart met brandende kaarsjes. Uiteraard werd hij ook toegezongen door het team. Klik op onderstaande afbeelding en je kunt de video zien op Instagram.


 


Als afsluiting van deze verjaardagsimpressie een foto die na afloop door de JOFC op hun Instagram account is geplaatst. Dit is dus hoe onze jarige Job er voor de camera uitzag tijdens de ontmoeting met zijn fans in de Zoom-ruimte.Met dank aan: Instagram e_namgyu & parksihoojp


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: