Eerste video Koreaanse Mentalist Park Si Hoo

Geplaatst op zondag 21 maart 2021 @ 13:55 , 55 keer bekeken

Officieel was het nooit bevestigd, maar door alle geruchten en berichten op Instagram over dat de scriptlezing van de Koreaanse remake van "The Mentalist" al geweest was, was het iedereen wel duidelijk, dat Park Si Hoo het aanbod om de rol van Patrick Jane in de Koreaanse remake van "The Mentalist" te spelen, had aangenomen. Alleen van hemzelf taal noch teken en de fans werden behoorlijk ongedurig. En eindelijk, eindelijk was daar dan de eerste "officiële" video van Park Si Hoo! Door op de foto te klikken kom je bij de video op Instagram.De Koreaanse media pakte het ook meteen op, want er werd uitgebreid aandacht aan besteed.


Afgelopen week verschenen op Instagram ook foto's van de winkel, waar de outfit van onze Koreaanse Mentalist uitgezocht werd.
Het is wel meteen duidelijk, dat Park Si Hoo een heel ander type Mentalist gaat spelen, als dat we van Simon Baker gewend zijn, die altijd keurig in pak was. Wie MacGyver volgt of gevolgd heeft, zal hier meer herkenning in vinden. Het neigt waarschijnlijk naar het type "ruwe bolster, blanke pit", maar ik kan het ook helemaal bij het verkeerde eind hebben!


Enfin, we weten dat de filmopnamen van deze remake al begonnen zijn, maar het is nog steeds niet bekend door welke Koreaanse zender en wanneer dit nieuwe drama van Park Si Hoo uitgezonden gaat worden! We wachten geduldig af.


Met dank aan: Instagram@park_si_hoo_01 & @_shuit_


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: