Park Si Hoo's Nieuw Drama "The Mentalist"

Geplaatst op woensdag 10 maart 2021 @ 14:23 , 330 keer bekeken


Begin januari van dit jaar was al bekengemaakt via de Koreaanse media en bevestigd door een medewerker van Hoo Factory, dat Park Si Hoo een aanbod had ontvangen voor de Koreaanse remake van "The Mentalist" voor de rol van Patrick Jane en dat hij hier positief tegenover stond. Het is nooit officieel bevestigd, dat hij die rol ook geaccepteerd had. Doch er is altijd stilzwijgend aangenomen, dat "geen nieuws, goed nieuws" is.



Op dezelfde manier werd aangekondigd, dat de actrice Lee Si Young benaderd was voor het spelen van de rol van Teresa Lisbon. Positief gestemd over het aanbod, maar acceptatie van de rol is nooit officieel bevestigd.



Tegen eind februari verschenen er berichten via Instagram, waaronder van Lee Si Young, die de conclusie billijkten dat de script reading voor "The Mentalist" reeds begonnen was. Via, via werd ook bekend, dat Park Si Hoo foto's gedeeld had met zijn officiële fanclub in Japan, die alleen voor de leden daar zichtbaar waren. Dus we kunnen uitkijken naar Park Si Hoo in de rol van Patrick Jane.

 

                      

 

Als laatste werd bekendgemaakt wie voor de produktie van het drama zou gaan zorgen. Dit wordt gedaan door Produktiemaatschappij SAMWHA. Dit produktiehuis bestaat nog niet zo heel lang, maar heeft wel succesvolle drama's geproduceerd. De produktie van "The Mentalist" hebben zij uitbesteed aan hun dochteronderneming ICON. "The Mentalist" zal een heel ander soort drama worden, als dat SAMWHA tot-nu-toe geproduceerd heeft. Het streven is om net als de originele "The Mentalist" meerdere seizoenen te produceren. Ook is SAMWHA in onderhandeling met HBO Max, een nieuw streamingsplatform dat valt onder Warner Bros., om het drama daar te laten streamen. Voor Nederland maakt dat niet zoveel uit, want ten eerste is hier HBO gegund aan Ziggo en die licentie loopt nog een poosje, en wordt HBO Max pas later dit jaar in Europa uitgerold.

 

 

 

Het voornemen was om halverwege maart met de filmopnamen te gaan beginnen. Uit betrouwbare bron is vernomen, dat Park Si Hoo vandaag, 10 maart, is begonnen. Het is nog niet bekend, wanneer het drama precies uitgezonden gaat worden.

 

Met dank aanKoreaanse media en zoals vermeld op afbeeldingen


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: