"Wind, Cloud & Rain" op TV in Japan!

Geplaatst op zaterdag 29 augustus 2020 @ 12:54 , 423 keer bekeken


De fans in Japan hebben er lang op moeten wachten, want terwijl "Wind, Cloud & Rain" nog volop uitgezonden werd in Zuid-Korea, was al bekend dat Japan het volgende land zou zijn, waar dit nooit vervelende historische drama met Park Si Hoo als Choi Cheon Joong op TV uitgezonden zou gaan worden!



Zaterdag 22 augustus 2020 zijn de eerste twee afleveringen van "Wind, Cloud & Rain" uitgezonden op TV door KNTV Japan! Elke zaterdag tussen 20.00 en 22.30 uur lokale tijd zullen twee afleveringen uitgezonden worden. Over nog geen uur zullen de kijkers in Japan verder kunnen meeleven met de avonturen van het koppel Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon. Vast en zeker zullen ze in Japan net zo geliefd worden als in Zuid-Korea en de rest van de wereld, die heeft kunnen kijken via de website van TV Chosun en/of via Viki.com!


 

Geen nood als er niet altijd gekeken kan worden of als er behoefte aan is om nog eens te kijken. Elke vrijdag tussen 11.30 en 14.00 uur lokale tijd worden de voorlaatste afleveringen nog eens herhaald. Ah, veel succes voor Park Si Hoo, zijn collega-acteurs en iedereen die betrokken is bij "Wind, Cloud & Rain"!


Met dank aan: KNTV & TV Chosun


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: