Vertrouwelingen

Geplaatst op woensdag 10 juni 2020 @ 14:24 , 77 keer bekeken

 

Na zijn terugkeer in Hanyang verblijft Choi Cheon Joong in de Bae-O-Gae en heeft hier een paar vertrouwelingen op wie hij kan terugvallen, als hij hulp nodig heeft en die hem bijstaan in zijn werk als toekomstvoorspeller.Yong Pal Yong (Jo Bok Rae): Choi Cheon Joongs's rechterhand, die alles weet wat er zich in de Bae-O-Gae afspeelt. Met zijn pokergezicht peutert hij alle informatie los bij tegenstanders. Hij valt op door zijn opvallende haarstijl.


 

Joo Mo (Kim Joo Ryeong): Gastvrouw van de Bae-O-Gae, die Choi Cheon Joong gratis kost en inwoning geeft in ruil voor zijn toekomstvoorspellingen in haar taveerne. Iedereen moet eerst langs haar om bij Choi Cheon Joong te komen.

 

 

Jeokdosa Jin Sang (Han Dong Gyu): Voorspelt de toekomst aan de mensen en draagt een opvallende rode mantel met een nep-baard en pruik, als hij dit doet. Jeokdosa Jin Sang dankt zijn leven aan Choi Cheon Joong, die hem van de verdrinkingsdood gered heeft door zijn voorspelling om op te passen voor water en daarna voor hem opkwam, toen de Jandong Kim clan hem wilde doden vanwege het verstoren van hun ritueel en het stelen van offergeld uit het water. Hij wil deze levenslange schuld aan Choi Cheon Joong eens terugbetalen. Tevens heeft hij een oogje op de gastvrouw van de Bae-O-Gae.


 

Paeng Goo Cheol (Noh Hyeong Wook): De jongere broer van Joo Mo, die haar al 10 jaar helpt in de taveerne en de rol van coördinator vervult voor alles wat Choi Cheon Joong aangaat.


Met dank aan: TV Chosun & Victory Content


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: