Persconferentie "Wind, Cloud & Rain" d.d. 14-05-2020

Geplaatst op maandag 08 juni 2020 @ 22:45 , 99 keer bekeken

 

Voorafgaand aan de start van het TV Chosun historische drama "Wind, Cloud & Rain" is er op donderdag 14 mei 2020 een persconferentie gehouden, die online was te volgen.
 

Hierbij waren naast de regisseur Yoon Sang Ho aanwezig:

Park Si Hoo (rol: Choi Cheon Joong)


Go Seong Hee (rol: Lee Bong Ryeon)

 

Jeon Kwang Ryeol (rol: Lee Ha Eung)


Seong Hyeok (rol: Chae In Gyu)


Kim Seung Soo (rol: Kim Byeong Woon)


en ERU (rol: Lee Ha Jeon).


"Wind, Cloud & Rain" draait om de strijd, wie de troonopvolger wordt van de huidige koning Cheol Jong. Koningmakers met voorspellende gaven, Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon, spelen hierbij een grote rol. Zo kan Choi Cheon Joong (Park Si Hoo) gezichten lezen en de toekomst voorspellen met behulp van iemands geboortejaar, -maand, -dag en -uur. Lee Bong Ryeon (Go Seong Hee) kan iemands toekomst zien. Dit sluit aan bij de wetenschappelijke beschaving van de 21e eeuw, waar deze mysteries nog steeds leven. Dit maakt van "Wind, Cloud & Rain" een historisch drama met bovennatuurlijke krachten spelend in de tijd van de Joseon Dynastie.
 

Volgens regisseur Yoon Sang Ho, is "Wind, Cloud & Rain" een politiek drama met enorme wensen, een melodie van liefde en een menselijk drama dat indruk maakt tot aan het eind. Als regisseur heeft Yoon Sang Ho de originele novel van Lee Byeong Joo, een meester in de moderne literatuur in Korea, goed benut. Van belang is een dramatische wending als een wervelwind van gebeurtenissen in turbulente tijden.
 

Volgens Park Si Hoo is het een drama dat tot diep in de harten van het publiek doordringt in tijden zoals deze. Go Seong Hee vindt het script heel interessant, waarbij de personages van de acteurs als één leven en ademhalen. Regisseur Yoon Sang Ho heeft hiervan een gedetailleerd werk gemaakt. Alle aanwezigen stellen dat "Wind, Cloud & Rain" een drama is met een hoog emotioneel gehalte. Hoe meer je erin verdiept bent, hoe meer je je daarvan bewust wordt en de echte essentie zult kunnen voelen. Iedereen moet waakzaam zijn, want voor je het weet, ben je alles kwijt.
 

In het verhaal van het drama zijn er twee personages uit de echte historie. De overige personages zijn verzonnen.
 

Park Si Hoo heeft veel succes gehad met zijn rol in het historische drama "The Princess' Man". Hij verwacht meer van "Wind, Cloud & Rain". Hij had een goed gevoel toen hij het script las en voelde geen druk. Hij denkt dat een kijkcijfer van uiteindelijk 10% haalbaar is.

[Notitie: TV Chosun is een betaalde zender. De kijkcijfers zijn daardoor altijd lager dan die van de publieke zenders zoals KBS]


Met dank aan: TV Chosun en de Koreaanse media

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: