De Strijd Is Losgebarsten

Geplaatst op zaterdag 06 juni 2020 @ 15:27 , 179 keer bekeken

 

In afleveringen 4 en 5 van het vorig weekend werd wel duidelijk dat Choi Cheon Joong het als zijn taak ziet om de zwakkeren in de gemeenschap te beschermen. Door toedoen van een bende, die in opdracht van de Kim-clan handelt, dreigen de weeskinderen hun onderdak te verliezen. Ondanks dat de koning expliciet heeft laten optekenen, dat dit onderkomen onder zijn bescherming staat, heeft de Kim-clan hier maling aan. Na een eerdere confromtatie met de bende werpt Choi Cheon Joong zich wederom op als hun beschermer. In de hitte van het gevecht zorgt Chae In Gyu er op geniepige wijze voor, dat Choi Cheon Joong het onderspit delft.


 Na dit spannende einde moesten we er een week op wachten, hoe het nu verder zou gaan met Choi Cheon Joong. De preview van aflevering 6 werk bijna direct verspreid en dat maakte het wachten nog spannender!
 Choi Cheon Joong krijgt het zwaar. De wrede Chae in Gyu schept er pervers genoegen in om hem te martelen en tot het uiterste te beproeven. Hoewel het lot Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon nog steeds gescheiden houdt, is de liefde tussen hen nog onmiskenbaar aanwezig. Lee Bong Ryeon doet er alles aan om te zorgen dat Choi Cheon Joong niet gedood wordt.  Sterker nog, aan het eind verschijnt hij onaangekondigd bij een banquet van de mogelijke kanshebbers op de troon en andere hoogwaardigheidsbekleders. Onze toekomstvoorspeller heeft iets mee te delen, dat waarschijnlijk samenhangt met de toekomstige troonopvolger van koning Cheol Jong.

 

 

Aflevering 6 van "Wind, Cloud & Rain" begint om 22.50 uur Koreaanse tijd (15.50 uur in Nederland). Vergeet niet tijdig verbinding te maken met de website van TV Chosun: http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv


Met dank aan: TV Chosun & Victory Content 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: