Het Lot in Eigen Handen

Geplaatst op vrijdag 29 mei 2020 @ 23:37 , 98 keer bekeken

 

De eerste drie afleveringen van Park Si Hoo's "Wind, Cloud & Rain" zijn uitgezonden en wat is er in korte tijd veel gebeurd! Opgegroeid in een rijke familie met een goed stel hersens. In plaats van eigen roem na te jagen, blijft hij bij zijn vader en dient samen met hem de koning naar eer en geweten.

 

 

Na vijf jaar van elkaar gescheiden geweest te zijn, vindt Choi Cheon Joong zijn geliefde Lee Bong Ryeon weer terug. Hij komt er dan pas achter dat zij eigenlijk een prinses is, de dochter van koning Cheol Jong. Kim Byung Woon heeft haar vijf jaar geleden ontvoerd vanwege haar voorspellende gave en haar nooit meer laten gaan. Dat zij nu weer terug is, is onderdeel van een intrige om via een huwelijk tussen Choi Cheon Joong en haar te voorkomen dat een belastingschip met geconfisqueerde eigendommen van de Jang Dong Kim familie naar de koning vertrekt. Lee Bong Ryeon weet hier niets van af. Zowel Choi Cheon Joong als zij willen maar wat dolgraag met elkaar trouwen, omdat ze nog steeds dezelfde gevoelens voor elkaar hebben.
 Het loopt echter allemaal anders. Kim Byung Woon slaagt in zijn boze opzet om Choi Kyung, de vader, en zijn zoon te gronde te richten. De vader wordt uiteindelijk doodgestoken door Choi Cheon Joong's vriend Chae In Gyu, die altijd jaloers op hem is geweest en nu trouw gezworen heeft aan Kim Byung Woon. Nadat Lee Bong Ryeon in eerste instantie aan Choi Cheon Joong beloofd heeft om hem te helpen de naam van zijn familie te zuiveren, keert ze zich op het moment zelf tegen hem. Verraden door de vrouw, waarvoor hij zijn leven zou geven en zijn vriend, die nu zijn vijand is geworden.


Vang er een glimps van op in de preview van aflevering 2.
 

 

Na een poosje in de leer te zijn geweest bij Sansu-in, een vriend van zijn vermoorde vader, om zich het toekomstvoorspellen eigen te maken en een nieuwe draai aan zijn lot te geven, keert Choi Cheon Joong weer terug naar Hanyang. Ondanks dat zijn vader hem op zijn hart gedrukt had om hem niet te wreken, is juist dat wat Choi Cheon Joong voor ogen heeft: het lot lezen van de slechte mensen, hen te laten ondergaan wat zijn vader en zijn familie is aangedaan en zo de dood van zijn vader te wreken. Choi Cheon Joong neemt zijn lot in eigen handen.

 

 

Door de mensen, die Choi Cheon Joong op zijn nieuw ingeslagen pad ontmoet, blijkt al snel dat hij een goed ontwikkelde gave heeft om gezichten te lezen en toekomstvoorspellingen te doen. Na een aantal rake voorspellingen wil iedereen zich door hem laten helpen en betalen daar graag voor.


 

Aan het eind van aflevering 3 ziet Choi Cheon Joong in de verte ook weer Lee Bong Ryeon, die hem heeft verraden en die nu ook bij zijn wraakplannen hoort. Wat hij niet weet is, dat zij hem heeft verraden om zijn leven te redden en hiervoor ook gebrandmerkt is. Zij is de rest van haar leven het bezit van Kim Byung Woon en moet haar gave gebruiken in het voordeel van de familie Kim. Doet ze dit niet of loopt ze weg, dan kost dit alsnog het leven van Choi Cheon Joong én haar moeder.


De preview van aflevering 3 om alles nog eens in de herinnering te brengen.

 

 

Met dank aan: TV Chosun


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: