Previews "Wind, Cloud & Rain" met Engelse/Chinese ondertitels

Geplaatst op woensdag 06 mei 2020 @ 13:11 , 146 keer bekeken

In eerste instantie was de verwachting dat Park Si Hoo's nieuwe historische drama in april op de Koreaanse TV door TV Chosun uitgezonden zou worden, dat werd vervolgens veranderd in 9 mei en uiteindelijk werd het definitief bevestigd op zondag 17 mei 2020 om 22:50 uur Koreaanse tijd. Na deze start zal het drama elk weekend op zaterdag en zondag om 22.50 uur uitgezonden worden.


Er zijn tot-nu-toe vier previews door TV Chosun op hun YouTube kanaal geplaatst, waarvan de previews 2 t/m 4 op deze club terug te vinden zijn. De eerste is gedeactiveerd. Vooral de laatste preview laat zien dat ons heel wat te wachten staat. Geen zoetsappige romantiek, maar veel strijd. Spannend dus.


ParkSihooSsi.com heeft voor Engelse en Chinese ondertitels gezorgd bij deze vier previews. Helaas kan ik deze video's niet rechtstreeks hier laten zien. Ze zijn alleen op het Youtube kanaal van ParkSihooSsi.com te bekijken. Als je op de foto's klikt, word je direct naar de betreffende preview geleid. Het loont de moeite om deze extra handeling uit te voeren!


Preview 1 "Wind, Cloud & Rain"


Preview 2 "Wind, Cloud & Rain"


Preview 3 "Wind, Cloud & Rain"

 

Preview 4 "Wind, Cloud & Rain"

 

Met dank aan: TV Chosun & ParkSihooSsi.com


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: