Belangrijkste Personages in "Babel"

Geplaatst op vrijdag 01 maart 2019 @ 00:14 , 289 keer bekeken

 

In "Babel" spelen meerdere personages een belangrijke rol. De volgende personen zullen steeds blijven terugkomen.



Park Si Hoo speelt de rol van aanklager Cha Woo Hyuk. Voordat Cha Woo Hyuk aanklager werd, was hij een entertainment journalist. Zijn leven draait om het wraak nemen op voorzitter Tae Byung Chul van de Geosan Groep, die de dood van zijn vader na een onverklaarbaar auto-ongeluk en de daaropvolgende zelfmoord van zijn moeder op zijn geweten heef. Cha Woo Hyuk's missie wordt bemoeilijkt, als hij op een gegeven moment gevoelens krijgt voor voormalig topactrice Han Jung Won.



Jang Hee Jin speelt de rol van voormalig topactrice Han Jung Won, die door een negatief artikel van de hand van Cha Woo Hyuk, in een huwelijk verzeild raakt met derde generatie chaebol Tae Min Ho. Dit huwelijk verandert haar leven in een hel en ze vindt op een gegeven moment troost bij Cha Woo Hyuk.



Kim Ji Hoon speelt de rol van derde generatie chaebol Tae Min Ho, geboren uit een buitenechtelijke relatie van voorzitter Tae Byung Chul van de Geosan Groep. Tae Min Ho is de beoogde opvolger van zijn vader.Dit is zeer tegen de zin van zijn stiefmoeder Shin Hyun Sook. Tae Min Ho's huwelijk met Han Jung Won wordt gekenmerkt door verbale en lichamelijke mishandeling en overspel met zijn schoonzus Na Young Eun. "Babel" begint met de moord op Tae Min Ho. Wie, o, wie, heeft deze moord op zijn geweten?



Song Jae Hee speelt de rol van derde generatie chaebol Tae Soo Ho. Hij is de lieveling van zijn moeder Shin Hyun Sook, die er alles aan doet om hem haar man voorzitter Tae Byung Chul te laten opvolgen. Tae Soo Ho is echter meer geïnteresseerd in drugs en andere vrouwen, dan in het bedrijf en zijn vrouw Na Young Eun.



 

Jang Shin Young speelt de rol van chaebol dochter Tae Yoo Ra. Zij is advocate en aanvankelijk niet werkzaam voor de Geosan Groep. Tevens heeft zij gevoelens voor Cha Woo Hyuk, die dit niet weet. De vraag is, hoe zij ermee om zal gaan, als ze ontdekt dat de man van haar dromen een relatie heeft met haar schoonzus Han Jung Won.



Im Jung Eun speelt de rol van Na Young Eun. Chaebol dochter van een familie met een media conglomeraat en getrouwd met derde generatie chaebol Tae Soo Ho. In het huwelijk leiden zij beiden hun eigen leven. Na Young Eun houdt zich in de familie staande door overmatig alcoholgebruik. Zij heeft een affaire met de jongere broer van haar man, Tae Min Ho. Na Young Eun is ervan overtuigd dat Tae Min Ho echt van haar houdt, maar komt er uiteindelijk achter, dat hij vooral geïnteresseerd is in haar aandelen in de Geosan Groep.



Kim Hae Sook speelt de rol van Shin Hyun Sook. Een dominante vrouw, die er niet voor terug deinst om vuil spel te spelen. Het is haar ultieme doel om haar geliefde zoon Tae Soo Ho uiteindelijk de Geosan Groep te laten leiden in plaats van haar echtgenoot Tae Byung Chul. Dat deze Tae Min Ho als zijn opvolger heeft benoemd, is niet met haar instemming.



Kim Jong Goo speelt de rol van chaebol Tae Byung Chul. Hij leidt de Geosan Groep en is getrouwd met Shin Hyun Sook. Tae Min Ho en Tae Yoo Ra zijn zijn oogappels. Zijn zoon Tae Soo Ho heeft hij niet hoog zitten. Het leven van Tae Byung Chul, de familie en de Geosan Groep verandert, nadat hij bij een helicopter-ongeluk ernstig gewond is geraakt en een poos in coma ligt. Als hij uit zijn coma ontwaakt, lijkt hij aan dementie te lijden en niet meer in staat om Geosan Groep te leiden. Cha Woo Hyuk wil weten of de symptomen van dementie bij Tae Byung Chul echt zijn of dat hij maar doet alsof?


Bron: TV Chosun


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: