Nieuw Drama Park Si Hoo

Geplaatst op donderdag 16 januari 2020 @ 22:32 , 189 keer bekeken

Na zijn fans maandenlang in spanning te hebben gehouden door steeds maar summiere informatie te geven over zijn nieuwe project tijdens het evenement voor de Chinese fans eind november 2019 en meer recent tijdens de fanmeeting in Japan, liet Park Si Hoo woensdag 15 januari 2020 via zijn sociale media weten dat hij begonnen was met de voorbereidingen voor zijn nieuwe drama "Wind, Cloud and Rain" (Wind, Wolken en Regen) van TV Chosun. De eerste uitzending hiervan op TV wordt verwacht in april 2020.


  

 

Dezelfde dag werd via de Koreaanse media bevestigd, dat zijn tegenspeelster Ko Seung Hee de haar aangeboden hoofdrol had geaccepteerd.

 

 

"Wind, Clouds & Rain" is een historisch drama, dat speelt in de Joseon periode. Park Si Hoo speelt de rol van Choi Cheon Joong. Een bekende Koreaanse schrijver en beschouwer, die in het geruïneerde Joseon een nieuwe natie wil stichten. Hij heeft een uitstekende beheersing van de vechtkunst, het gokken en dansen. Daarnaast is hij een romanticus, die volledig voor zijn geliefde gaat. Ook heeft hij de gave van psychometrie - dingen kunnen zien door het aanraken van voorwerpen.


Ko Seung Hee speelt de rol van Hwang Bong Ryeon, de dochter van een shaman met de gave van helderziendheid. Zij groeit op zonder enig gebrek en is geschokt als ze het geheim van haar geboorte leert.


Op het moment zendt TV Chosun op TV een ander historisch drama uit. De laatste uitzending hiervan is 9 februari 2020. Ik verwacht dat hierna volop nieuws gedeeld zal worden over "Wind, Cloud & Rain" met Park Si Hoo in de hoofdrol!

Vermoedelijk kunnen wij dit nieuwe drama met enige vertraging vanwege de vertaling op de voet volgen via Viki.com, zoals dat ook met "Babel" het geval was.

 

Met dank aan:: Instagram Park Si Hoo & Koreaanse media


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: