Park Si Hoo Succesvol op Atami Film Festival

Geplaatst op dinsdag 17 juli 2018 @ 23:43 , 234 keer bekeken

Park Si Hoo's aanwezigheid op het Atami Film Festival in Japan op 28 en 29 juni jl. is zeer succesvol verlopen. Aan het begin van de rode loper op donderdag 28 juni werd hij opgewacht door een schare trouwe fans die vanuit heel Japan naar Atami waren gekomen om hem aan te moedigen!

 


 

Het interview na de rode loper ging Park Si Hoo goed af. Hij zag er ontspannen uit.

 

 

Op vrijdag 29 juni werd 's ochtends eerst Park Si Hoo's eerste en succesvolle film "Confession of Murder" vertoond. 's Middags was er de special talk show waarin nader op deze film werd ingegaan. Ter gelegenheid hiervan waren bloemen en ballonnen als felicitatie aanwezig.

 




Zo vertelde Park Si Hoo hoe zijn rol van Lee Doo Seok tot stand was gekomen en wat voor inspanningen het hem gekost had om een goede invulling aan zijn rol te geven. Als voorbeeld noemde hij de achtervolgingsscène op de snelweg die midden in de winter opgenomen was. Hij droeg toen alleen een badjas over zijn zwembroek en hij had het daardoor erg koud. Ook vertelde hij dat hij voor de derde keer in Atami was. Bij eerdere bezoeken had hij de warmtewaterbronnen bezocht, omdat hij dit graag doet. Zijn lokale fans waren hier erg gelukkig mee.

 

Onderstaande video geeft een indruk van wat Park Si Hoo heeft moeten doorstaan tijdens die achtervolgingsscène. Hij moest zich bovenop de rijdende auto's verdedigen tegen zijn aanvallers.

Met dank aan: Lemon Claire@youtube.com

 

Ter afsluiting nog enkele foto's, die genomen zijn gedurende het interview, na afloop met de interviewer en het vertrek van Park Si Hoo van het Atami Film Festival.
 



 

 

Na het Atami Film Festival had Park Si Hoo nog even tijd om zich voor te bereiden op het ENISHI 2018 evenement aan het meer van Biwa op zondag 1 juli! Ook wel het "Omhels evenement" genoemd!


Bronnen: Atami Nieuws & sociale media fans Park Si Hoo


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: