Overzicht Verjaardagsfeesten Park Si Hoo

Geplaatst op zaterdag 09 juni 2018 @ 18:00 , 208 keer bekeken

De Verjaardagsfeesten zijn altijd onderdeel van een 3-daags evenement en worden georganiseerd door Park Si Hoo's Japanse Fan Club (JOFC).

Het eerste verjaardagsevement werd georganiseerd van 5 tot 7 april 2014 en had als thema "Happy Gift - You're My Princess". De fans checkten de eerste dag in Seoul in en vertrokken de tweede dag naar Buyeo. Onderweg was er een programma met aansluitend een bezoek aan het familiehuis van Park Si Hoo. Tijdens dit eerste jaar hebben de fans daar een boom geplant. 's Avonds was er dan eerst het diner en daarna het feest met Park Si Hoo.



 

Het tweede verjaardagsevenment werd georganiseerd van 2 tot 4 april 2015 en had als thema "Another Family". Wederom werd er ook een bezoek aan het familiehuis van Park Si Hoo in Buyeo gebracht.

 

 

Het derde verjaardagsevenment werd georganiseerd van 2 tot 4 april 2016 en had als thema "I'm Your Hero". Ook nu een bezoek aan het familiehuis in Buyeo.

 

 

Het vierde verjaardagsevement werd georganiseerd van 1 tot 3 april 2017 en had als thema "Prince of Flower Country". Ook dit keer een bezoek aan het familiehuis in Buyeo.


 

Het vijfde verjaardagsevenment, en laatste tot-nu-toe, werd georganiseerd van 31 maart tot 2 april 2018 en had als thema "Prince of the Forest". Voor het eerst geen bezoek aan het familiehuis in Buyeo.


 

In grote lijnen verloopt elk verjaardagsevenement volgens hetzelfde patroon.

  • De eerste dag krijgt iedereen bij het inchecken een handgeschreven welkomstkaart met handtekening van Park Si Hoo. Alleen dit laatste evenement was dit niet zo, maar een mooie foto met achterop de evenementdetails is ook nooit weg natuurlijk!
  • Vaak is er een groeps- of individuele fotosessie met Park Si Hoo.
  • Hij opent de feestavond altijd met een rondgang langs de tafels om zijn fans iets te overhandigen. Vervolgens wordt hij toegezongen in het Koreaans. Het is tenslotte feest vanwege zijn verjaardag!
  • Er is een "Vraag- en antwoord"-ronde.
  • Er worden spelletjes gespeeld met een beloning voor de winnaar(s).
  • Park Si Hoo zingt altijd minstens één song en heeft nog een surprise optreden in petto. Zo deed hij tijdens het laatste verjaardagsfeest een goochelshow!
  • Normaal gesproken is er voorafgaand aan het verjaardagsfeest een dinerbuffet, maar dit laatste verjaardagsevenement was het juist na afloop van het feest.
  • Het is niet toegestaan om tijdens het verjaardagsfeest foto's en video's te maken.



Bron: ParkSiHoo4U (inmiddels helaas opgeheven)


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: