Twee Drama Awards voor Park Si Hoo!

Geplaatst op woensdag 03 januari 2018 @ 22:44 , 197 keer bekeken

Het jaar 2018 is sprankelend begonnen voor Park Si Hoo en zijn jarenlange fans. Tijdens de “2017 KBS Drama Awards Ceremony” ontving hij voor het eerst sinds 2011 Awards voor zijn aandeel in het momenteel nog lopend drama “My Golden Life”!

 

 

Tijdens de uitreiking van de Beste Drama Koppel Award werd de start van 2018 ingeluid met vuurwerk vanaf de Lotte Toren. Park Si Hoo & Shin Hye Sun waren één van de koppels die deze Award in ontvangst mochten nemen!


 

Dit was nog niet alles! Zowel Park Si Hoo als Shin Hye Sun mochten ook de Excellence Award voor een langlopend drama in ontvangst nemen voor hun rollen van Choi Do Kyung en Seo Ji An in “My Golden Life“!

 

 

Felicitaties zijn voor beiden op hun plaats. Voor Park Si Hoo is het een welverdiende beloning na een afwezigheid van 6 jaar. In 2011 had hij voor de laatste keer een Award ontvangen voor een dramaproduktie. Toevallig was dit ook tijdens de KBS Drama Awards. Symbolisch kunnen we dit zien als de start van een nieuw begin waar het ooit geëindigd is!

 

 

Shin Hye Sun vertolkt met Seo Ji An haar eerste hoofdrol in een drama. Het is heel bijzonder om dan meteen beloond te worden met twee Awards! Ze was zichtbaar heel emotioneel op het podium tijdens beide uitreikingen!

 

Voorafgaand aan de uitreiking kwamen de genomineerden binnen via het Rode Tapijt. Onderstaande video laat de binnenkomst van Shin Hye Sun en Park Si Hoo zien!

 


 

Bron: StarSeoulTV (video) & Koreaanse media (foto's)


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: