Introductie Baek Si Yoon uit "Neighborhood Hero"

Geplaatst op woensdag 07 juni 2017 @ 23:30 , 128 keer bekeken


 

Baek Si Yoon is een voormalige spion van de Koreaanse CIA. Zijn laatste operatie loopt niet goed af. Hij verliest een jonge collega, als hij een bevel van hogerhand negeert om te stoppen met de operatie en toch doorgaat. Baek Si Yoon wordt hiervoor veroordeeld en keert na zijn vrijlating niet terug als spion.


In plaats daarvan koopt hij een bar in een afgelegen wijk om zijn leven verder rustig te slijten. Van die rust komt niet veel terecht. In de wijk blijken veel misstanden te zijn en is zijn bar een ontmoetingsplaats van voormalige spionnen. Baek Si Yoon kan zijn ogen er niet voor sluiten dat criminelen de gewone bevolking wegtreitert als ze hun zaak niet willen verkopen, zodat er een heel nieuw zakencentrum gebouwd kan worden.


Op de dag bareigenaar en 's nachts de verdediger van de gewone man, die de "Schaduw" wordt genoemd. Tegen wil en dank gebruikt Baek Si Yoon zijn vaardigheden uit zijn spionnentijd om zijn buurtgenoten en de buurt te beschermen tegen de grote en kleine criminelen.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: