Maak Kennis met Cha Seung Jo/Jean Thierry Cha uit "Cheongdam-dong Alice"

Geplaatst op woensdag 07 juni 2017 @ 22:46 , 145 keer bekeken

 


In het begin van "Cheongdam-dong Alice" maken we kennis met Jean Thierry Cha, jonge CEO van Artemis met een duidelijke visie over waarom vrouwen tassen van dure merken willen hebben. Hij komt vanuit Frankrijk om de vestiging in Korea leiding te geven.


In de loop van de serie wordt duidelijk dat Jean Thierry Cha dezelfde persoon is als Cha Seung Jo, zoon van de president van Royal Group. Seung Jo heeft een moeilijke jeugd zonder moeder gehad en toen hij verliefd werd, werd zijn vrouw niet geaccepteerd door zijn vader. Seung Jo koos voor zijn vrouw, maar zijn vrouw koos voor het geld en verliet hem. Door Seung Jo's keuze voor de liefde had zijn vader hem namelijk onterfd en zijn vrouw afgekocht. Door dit alles leed Seung Jo aan een posttraumatische stressstoornis, waarvoor hij behandeld moest worden. Medicatie hield hem uiteindelijk stabiel, maar gevoelens liet hij niet meer toe.


Totdat Seung Jo in aanraking kwam met Han Se Kyung. Een beginnend mode-ontwerpster, niet rijk en na een jarenlange problematische relatie verlaten door haar vriend, die ook haar spaargeld met zich meegenomen had. Dit raakte Seung Jo zo erg, dat hem duidelijk werd dat hij helemaal niet zo gevoelloos geworden was als hij dacht.


Helaas was Han Se Kyung dusdanig teleurgesteld in het leven, waarin het kennelijk niet genoeg was om met hard werken je positie op de maatschappelijke ladder te verbeteren. Onder aanmoediging van een oude schoolrivale, en nu de vrouw van haar baas, verandert zij in één van die vrouwen die alles willen doen om een rijke man aan de haak te slaan om uit de armoede te ontsnappen.


Hoewel Seung Jo en Se Kyung uiteindelijk een relatie met elkaar krijgen, is het de vraag of deze relatie onder deze omstandigheden wel zal standhouden?


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: