Maak Kennis met advocaat Seo In Woo uit "Prosecutor Princess"

Geplaatst op dinsdag 06 juni 2017 @ 21:53 , 148 keer bekeken

 

Seo In Woo, die een gedeelte van zijn jeugd in de Verenigde Staten heeft doorgebracht, keert als volwassene als advocaat terug naar Korea. Hij komt in contact met Ma Hye Ri, een pas afgestudeerde aanklager. Ze raken in eerste instantie bevriend met elkaar, maar worden later verliefd. Seo In Woo werpt zich meer dan eens op als redder in nood van Ma Hye Ri. Dankzij zijn hulp ontwikkelt Ma Hye Ri zich tot een gewetensvolle en hardwerkende aanklager.


Wat Ma Hye Ri niet weet is, dat Seo In Woo haar gebruikt om zich te wreken op haar vader, die zijn vader onrecht heeft aangedaan. Op een gegeven moment confronteert hij haar hiermee en dit heeft gevolgen voor de relatie met elkaar. Toch besluit Ma Hye Ri, Seo In Woo te helpen met het onderzoeken van de betrokkenheid van haar vader bij wat er met zijn vader gebeurd is. Zoals van een rechtschapen aanklager verwacht mag worden.


Uiteindelijk is de uitkomst toch anders dan verwacht mag worden en is het Seo In Woo die zich opwerpt als de verdediger van Ma Hye Ri's vader, zodat er echt recht kan geschieden.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: