Extra's voor Bezoekers "Dramatic Thanksgiving Festival"

Geplaatst op maandag 05 juni 2017 @ 21:56 , 174 keer bekeken

Park Si Hoo heeft 2 katten, Jami en Dami, die zich de afgelopen weken beziggehouden hebben met marketingtaken voor hun baasje's "Dramatic Thanksgiving Festival" via meows op hun twitter.

 

 

Zo brachten ze nieuws waar alle fans heel blij mee zijn. Er mag gefotografeerd worden als Park Si Hoo in zijn dramakostuums op het toneel is. Maar er mogen geen professionele camera's gebruikt worden. Toegestaan is het maken van foto's met mobiels, tablets of iPads.

 

 

Om de slapeloosheid van hun baasje te verlichten, hadden ze gevraagd om liefdesbrieven te sturen aan Kim Seung Yoo. De drie besten mogen dan door de winnaars op het toneel aan Park Si Hoo persoonlijk voorgelezen worden! Bezoekers hadden tot 29 mei de tijd om hun liefdesbetuigingen via e-mail onder vermelding van "Love Letter" in te sturen! Wie zullen de gelukkigen zijn?

 

 

Leden van de Park Si Hoo Japan Official Fan Club met een entreebewijs voor 1 of meerdere shows mochten aangeven welke songs ze wilden, dat Park Si Hoo gaat zingen tijdens de optredens. Per show worden er 2 songs geselecteerd! Als privilege mogen de winnaars na afloop van de show backstage 2x op de foto met Park Si Hoo! Wow!

 

 

Tenslotte verzocht de organisator van het evenement fans hun tekentalenten te tonen door tekeningen of schilderijen te maken geïnspireerd op Baek Si Yoon uit "Neighborhood Hero" ter grootte van een briefkaart. Sluitingsdatum hiervoor is 6 juni. De besten zullen gekozen worden door Park Si Hoo. Vervolgens zullen deze in een album verzameld worden en overhandigd worden aan Park Si Hoo als cadeau in Osaka op zondag 11 juni! En de winnaars van de geselecteerde tekeningen of schilderijen in het album zullen 's avonds tijdens de show een cadeau krijgen. Wat voor cadeau? Dat is een geheim!

 

Bron: twitter@neko_jamidami & mentor


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: