Kim Seung Yoo: Zorgeloze Leraar en Onverbiddelijke Wreker

Geplaatst op maandag 05 juni 2017 @ 00:04 , 190 keer bekeken

 

In "The Princess Man" begint Kim Seung Yoo als een zorgeloze leraar aan het hof van de koning tijdens de Joseon dynastie. Daar wordt hij verliefd op de prinses, die als mooi maar hooghartig bekend staat. Althans hij denkt dat het de prinses is. Seung Yoo weet niet, dat de echte prinses van plaats is gewisseld met één van haar nichten.


Een vete tussen de vaders van Seung Yoo en Se Ryung, de vrouw op wie Seung Yoo verliefd is geworden, mondt uit in een bloedbad. Seung Yoo's vader en oudere broer worden gedood en zijn schoonzus en jonge nichtje tot slavernij veroordeeld. Hijzelf wordt gevangengenomen en ter dood veroordeeld.


Hoewel Seung Yoo, mede door toedoen van Se Ryung, weet te overleven, is door dit alles de zorgeloze leraar veranderd in een onverbiddelijke wreker met als enig doel om iedereen die schuld heeft aan wat zijn familie is aangedaan hiervoor te laten boeten. Se Ryung, hoeveel Seung Yoo ook van haar hield, vormt hierop geen uitzondering.


De Lotsbestemming van Seung Yoo zal op het toneel tot leven worden gebracht in Fukuoka op vrijdag 9 juni. Zal het publiek een zinderend hete show kunnen verwachten? Hou je hart en bloeddruk maar in de gaten!


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: