Park Si Hoo Presentator "SGC Super Live in Japan 2017"

Geplaatst op vrijdag 26 mei 2017 @ 14:23 , 160 keer bekeken

Sinds het verschijnen van onderstaande poster een hele poos terug met in de rechter benedenhoek Park Si Hoo met Park Gyuri (voormalig lid meidengroep KARA) werd er druk gespeculeerd over wat hij tijdens dit evenement zou gaan doen!

 

 

Deze week is officieel bevestigd dat Park Si Hoo tijdens de 2e dag van dit evenement op 28 juni a.s. één van de presentatoren zal zijn. Hij gaat dit samen met Park Gyuri doen.

 

 

"SGC Super Live in Japan" duurt 2 dagen, dinsdag 27 en woensdag 28 juni en wordt gehouden in de Yokohama Arena in Japan. Uitvoerende artiesten op 28 juni zullen zijn: BAP - TEENTOP - Apink - BLANC7. Elke groep zal 6 keer op het toneel verschijnen. De show wordt gemixt met een modeshow waarin de laatste ontwerpen van Koreaanse Stijl Merken met Straatmode Stijl Merken getoond worden voor jonge vrouwen in de leeftijdscategorieën vanaf tieners tot dertigers.

 

Dit is de eerste keer dat Park Si Hoo als presentator een hele show aan elkaar gaat praten. Gezien zijn kennis op het gebied van de mode- en de entertainmentwereld, zal deze nieuwe uitdaging hem zeker goed afgaan. Daaraan twijfel ik geen moment. Zet hem op Park Si Hoo!


Onderstaande video geeft een indruk van het soort evenement dat Park Si Hoo op 28 juni zal gaan presenteren!

 


Bron: SGC Super Live in Japan 2017


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: