Nieuwsbericht Verjaardagsevenement Park Si Hoo

Geplaatst op zondag 09 april 2017 @ 11:42 , 403 keer bekeken

Op 5 april heeft K-STAR een nieuwsbericht uitgebracht over het verjaardagsevenement van Park Si Hoo op 2 april 2017. Hier een globale interpretatie in het Nederlands daarvan.



 

Acteur Park Si Hoo heeft zijn verjaardag gevierd en vormde gedenkwaardige herinneringen met zijn binnenlandse en internationale fans.

 

Op 2 april hield Park Si Hoo een fanmeeting met meer dan 300 fans in zijn geboortestad in Chungcheongnam-do.

 

Vooral de aanwezigheid van de Japanse fans in Buyeo trok de aandacht. Eveneens omdat het Koreaanse drama van vorig jaar, "Neighborhood Hero", recent is uitgezonden in Japan.

 

Op deze dag begroette Park Si Hoo zijn fans, die hij sinds lange tijd ontmoette, met een bloem. De stemmen van de fans, die een verjaardagslied voor hem zongen, vulden de zaal en ze hadden een indrukwekkende verjaardagstaart gemaakt.

 

Park Si Hoo, die een speciaal gevoel heeft voor zijn fans, zette de plezierige atmosfeer voort door het delen van verschillende gesprekken over wat er recentelijk was gebeurd.

 

Na de fanmeeting zei Park Si Hoo dat hij volgens de wens van zijn fans, de rijstbalen geschonken door zijn binnen- en buitenlandse fans, aan de behoeftigen in Buyeo zou schenken.

 

De plaats van de fanmeeting was beschikbaar voor K-STAR op 5 april om 17:00 uur en is te zien op Facebook https://www.facebook.com/kstarnews5.


(K-STAR Jo Soo Hee, journalist, sooheejo@naver.com)



Bron: K-STAR


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: