ENISHI in Koreaanse Media

Geplaatst op zondag 19 februari 2017 @ 23:08 , 232 keer bekeken

Verschillende Koreaanse media hebben geschreven over het vijfde seizoen van ENISHI in Japan. Meerdere Hallyu sterren hebben een speciaal tijdschrift uitgebracht, maar het is uniek dat ENISHI al voor het vijfde seizoen verschijnt.


 

Park Si Hoo wordt geprezen om hoe mannelijk en verleidelijk hij eruit ziet in zijn leren jas, waarbij de scherpe kaak- en liplijnen van zijn gezicht opvallen. In een dandy pak, smetteloos wit shirt en zwoele blik doet hij iedereen zwijmelen.


 

Ook in een gebreide trui met leer jack ziet Park Si Hoo er stoer uit.


 

Het succes van ENISH wordt toegeschreven aan het gebruik van verschillende concepten en het inspelen op de seizoenen. Daarbij wil Park Si Hoo zo de liefde teruggeven die hij van zijn fans ontvangt.


 

Park Si Hoo streeft naar de meest perfecte foto, omdat ENISHI voor de fans is die hem altijd heel veel liefde tonen. Er wordt gezegd dat Park Si Hoo met veel enthousiasme steeds opnieuw opnamen heeft gemaakt, totdat de gewenste foto's er waren.


 

Wat ook opvalt is, is dat Hallyu ster Park Si Hoo de afnemende Hallyu gekte weer laat toenemen. In juni 2016 verscheen hij op maar liefst vier covers van bekende Japanse tijdschriften: Hallyu TOP, Hallyu PIA, ENISHI en MNet HP.


Volgens een woordvoerder van Park Si Hoo's agentschap HOO Factory is Park Si Hoo op zoek naar manieren om de liefde terug te geven, die hij altijd van zijn fans heeft ontvangen, ondanks zijn persoonlijke omstandigheden. Zo zijn er speciale ontmoetingen in Japan met de abonnées van ENISHI geweest. Ook dit jaar zal er weer zo'n ontmoeting georganiseerd worden.


Het afgelopen jaar is Park Si Hoo na afloop van "Neighborhood Hero" bezig geweest met het uitzoeken van een opvolger van dit drama. De verwachting is dat hij in de naaste toekomst zal terugkeren op TV en met projecten waarover hij zijn gedachten heeft laten gaan.



Bron: Koreaanse media


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: