Valentijnsdag in Zuid-Korea

Geplaatst op dinsdag 14 februari 2017 @ 18:41 , 87 keer bekeken

Een gezellige Valentijnsdag!


 

Valentijnsdag wordt in Zuid-Korea volgens een geheel eigen traditie gevierd! Het is daar geen algemene dag, maar een dag voor stelletjes. Daarbij geven de vrouwen op Valentijnsdag, 14 februari, een cadeau van chocola of aan chocola verwante produkten cadeau aan de mannen die ze aardig vinden om zo hun affectie te tonen. De mannen op hun beurt beantwoorden het Valentijnscadeau door een maand later de vrouw een cadeau terug te geven op Witte Donderdag (14 maart).


Als je tijdens deze periode net op vakantie bent in Zuid-Korea, dan zul je vanaf de week voor Valentijnsdag tot na de week van Witte Donderdag zien, dat winkeliers voor hun winkel een kraam hebben met allerhande chocoladeprodukten zoals Rocher Ferrero, Twix en Chupa Chups. Ook proberen de winkeliers de verkopen vroeg in het seizoen te bevorderen door de verkoop van juwelen, zoetigheden, lingerie en allerlei andere sentimentele produkten!


Bij Valentijnsdag hoort natuurlijk een romantische song! Huyeon_salang heeft een muziekvideo gemaakt met diverse foto's van Park Si Hoo en de song "Romantic Valentine"!



Bron informatie: Facebook@Seoul, South Korea by Kimchicrew.com
Fotobewerking: Peris


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: